Search
 

Specialisatie

Microdermabrasie

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd wordt er met een diamantkop de huid geschuurd. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie voor jouw huid?

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huiden
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • zonneschade
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuur
 • futloze huid

Intake:

Gratis

Wangen/bovenlip/voorhoofd per zone

50,00

Gehele gelaat

100,00

Rug

100,00

Betaling contant in 1x

Kuur gelaat 3x

250,00

Kuur gelaat 6x

500,00

Alle tarieven zijn inclusief de verschuldigde BTW.

Bioskinsmoothing

Wat is Bioskinsmoothing en hoe werkt het?

Het innovatieve Pascaud BioskinSmoothing apparaat, met 24-karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad.

BioskinSmoothing is geschikt voor verwijdering van:

* Steelwratjes (Fibromen)

* Spidernaevus (Sterangioom)

* Bloedblaasjes (Angiomen)

* Vetbultjes

* Pigmentvlekjes /Ouderdomsvlekjes

* Couperose (Teleangiëctastieën)

* Acne putjes

* Rimpels

* Littekens

Bij Couperose: De Bloedvaatjes voeden de huid en zijn normaal niet te zien. Bij Couperose zijn ze voortdurend verwijd en kunnen ze niet meer vernauwen, daarom worden ze zichtbaar. Het is daarom ook aan te raden het probleem zo vroeg mogelijk te behandelen.

Behandeling: Er wordt met een gouden naaldje tegen het haarvaatje geduwd en een stroompje afgegeven dat ervoor zorgt dat het vaatje zich weer sluit. In de dagen die volgen op de behandeling vormen zich fijne korstjes die uit zichzelf moeten afvallen.

Bij Rimpels: Met een microprobe en speciale technieken wordt de rimpel als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collageen vezels. Er wordt dus NIETS ingespoten. Het nieuwe (eigen Collageen) vormt als het ware een kussentje dat de rimpel omhoogduwt.

Na de behandeling ziet u dat u de behandelde rimpel of litteken een fijn rood streepje is dat binnen enkele dagen verdwijnt. Dit rode streepje mag direct gecamoufleerd worden met minerale make-up, waardoor het niet storend is.

Bioskinsmoothing

30,00

Vanaf prijs

Huidverjonging met SkinBoosting & Biolifting

Huidverjonging met SkinBoosting; de nieuwe energie voor je huid!

Effectiever dan crèmes, gezonder dan botox. Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? Is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er mooi strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? Maak dan nu kennis met SkinBoosting!

SkinBoosting is een nieuwe totaalaanpak van behandelingen in de betere schoonheidssalon die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom je huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaleer en gladder wordt op een natuurlijke manier. Je gaat weer stralen.

De nieuwe energie voor je huid!

Effectiever dan cremes, gezonder dan botox. Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? Is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er mooi strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan?

Effect van SkinBoosting: de vitale versie van jezelf! 

De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

Micro Mesotherapie is een nieuwe vorm van meso therapie waarbij de werkzame stoffen dieper in de huid worden aangebracht waardoor ze effectiever werken dan wanneer ze op de bovenste huidlaag worden aangebracht (zoals bij een crème).

Bio-revitalsatie met Micro Mesotherapie heeft drie belangrijke functies:
• Herstructurerende functie, omdat het de celvernieuwing stimuleert en de collageen, elastine en hyaluronzuur  productie in de huid verbetert.
• Anti- oxidant functie, door de huid te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld schadelijke straling van de zon.
• Hydraterende functie, doordat het weefsel snel weer van vocht wordt voorzien.

Aanzienlijke verbeteringen van Bio-revitalisatie met Micro Mesotherapie:

 • Gelaat, hals en decolleté:
  – Helderheid en gelijkmatigheid van de huidskleur
  – Stevigheid en elasticiteit van de huid
  – Volume
  – Vermindering van fijne lijntjes
 • Lichaam: bovenarmen, binnenkant bovenbenen, buik en de benen (cellulitis)
  – Oplossen van lokale vetophopingen
  – Stevigheid en elasticiteit van de huid
  – Vermindering van cellulitis
 • Esabiopeel; de peeling met een liftende reactie!
  – gladmakend en liftend effect
  – preventieve werking tegen huidveroudering
  – geen down time (oftewel geen hersteltijd), direct mooi en zichtbaar effect
 • Deze peeling bestaande uit:
  1. Meso– werkt aan de biorevitalisatie van de dermis. Stimuleert de collageen en elastine productie. Brengt verbetering bij middeldiep gelegen littekens.
  2. Amandelzuur – revitaliseert de epidermis, normaliseert oppervlakkige littekens en acne. Heeft een remmende werking op aanwezige bacteriën.
  3. Kojiczuur – normaliseert en voorkomt de neiging tot hyperpigmentatie. Kojiczuur heeft  een remmende werking op melamine dus op pigmentatie.
 • Door de combinatie van drie verschillende zuren die op drie verschillende plekken/ dieptes actief zijn, heeft dit product een duidelijk liftende werking.

Biolifting

195,00

Couperose

Couperose is een chronische huid conditie met zichtbare bloedvaatjes, roodheid en ontstekingen. voorkeur locatie de neus en de wangen en kin. ongeveer 15% van de bevolking, mannen ene vrouwen hebben er last van en het ontstaat tussen het 20e en 50e levensjaar bij mensen met een gevoelige huid. Het kan zich ontwikkelen tot Rosacea, een chronische huidaandoening.

Er is geen duidelijke oorzaak, maar een dunne en gevoelige huid, hoge bloeddruk en verminderde conditie van het bindweefsel, naast erfelijke factoren kunnen couperose veroorzaken.

daarnaast zijn er een tal van oorzaken van buitenaf die vermeden moeten worden zoals:  Grote tempratuur verschillen, Alcohol, suikers, melk, granen, koffie, en pittige kruiden. Inwendige stress, mechanische stimulatie van de opperhuid, UV straling en luchtverontreiniging, smog, sigaretten rook, uitlaatgassen. Hieraan kunnen we helaas niet altijd ontkomen.

Wat kunnen we als salon voor u betekenen?

Met de juiste huidverzorging producten van Declaré kan ook dit huidtype er mooi uitzien. Ook kunnen we met een behandeling van de bioskinsmoothing (zie voor verdere informatie van deze behandeling onder specialiasties) de haarvaatjes dicht laten smelten.

Couperose

50,00

Vanaf prijs

hollywood facial

Een innovatie behandeling met een apparaat dat werkt met galvanische stroom in combinatie met hoogwaardige gels. De effecten van deze behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar ( zie foto daar is maar de helft van het gezicht gedaan zodat jullie goed het verschil kunnen zien )

Wat zijn de voordelen?

 • vermindert lijntjes en rimpels
 • lift
 • verstevigd
 • brengt het contour terug in je gezicht
 • donkere kringen worden aangepakt
 • We werken met diverse opzet stukjes voor de hoofdhuid en haar groei te stimuleren en voor het lichaam voor een strakke huid en tegen cellulitis.

ageLOC Galvanic Spa maakt gebruik van een belangrijk kenmerk van elektrische ladingen: op dezelfde manier waarop ladingen elkaar afstoten en tegengestelde ladingen elkaar aantrekken. Als een belangrijk ingrediënt negatief geladen is, zal de negatieve cyclus van het
age LOC Galvanic Spa-apparaat dit ingrediënt afstoten. Hetzelfde gebeurt als het ingrediënt positief geladen is wanneer de cyclus positief is. Voorbeeld met de Galvanic Spa Facial Gels met ageLOC:

 

 1. De Pre-Treat Gel en de

Galvanic Spa ( op behandelingsnummer 1) zijn beide negatief geladen, waardoor ze elkaar afstoten en de gel in de opperhuid terechtkomt

2.Tijdens de 2e fase zijn de Treatment

Gel en het apparaat ( op behandelings- ageLOC nummer 2) beide positief geladen, wat GalvanicSpa betekent dat ze elkaar afstoten en de Treatment Gel in de oppervlakkige huidlaag sturen. Ondertussen zal de positieve lading van het apparaat de negatieve ladingen van de Pre-Treat Gel aantrekken die in de huid blijven (samen met de onzuiverheden die het bindt).

hollywood facial

99,95

60 min behandeling

Microneeldling

WAT IS MICRONEEDLING

Microneedling is een cosmetische behandeling waarbij kleine gaatjes in de huid worden gemaakt door middel van een microneedling pen met naaldmodule, ook bekend als nanotherapie of fractionalneedling.

Microneedling maakt gebruik van het zelfherstellend vermogen van de huid. Ultra dunne naaldjes doorboren de epidermis om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De aanwezige collageen en elastine creëren een nieuw weefsel en zorgen voor de flexibiliteit die kenmerkend is voor een mooie, gezonde (jonge) huid.

 • Natuurlijke Botox
 • Zeer veilige behandeling
 • Huid/weefsel vernieuwend
 • Huidverbeterende gezichtsbehandeling

HET EFFECT VAN MICRONEEDLING

 • Rimpelvervaging
 • Huidverstrakking
 • Littekenverbetering (acnelittekens)

Operatieve littekens mogen na 1 jaar behandeld worden

 • Verminderen en/of verwijderen van pigment en ouderdomsvlekken​

Het beste resultaat wordt verkregen met een kuur van  minimaal 3 behandelingen.

Foto

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Microneedling is een huidverbeterende gezichtsbehandeling en bestaat uit een kuur van 3 behandelingen.

De behandeling is toepasbaar voor:

 • Voorhoofdrimpels
 • Voorhoofd (fijne) lijntjes
 • Kraaienpootjes en Lachrimpels
 • Huidveroudering rondom ogen
 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Acne littekens
 • Ruwe en ongelijke huidtextuur
 • Verminderde huid elasticiteit en stevigheid
Met de microneedling pen wordt met roterende bewegingen over de huid gewerkt. Het gehele gelaat wordt behandeld.
Tijdens de behandeling wordt gewerkt met hyaluronzuur “intensive Rejuvenation Complex” een uniek ampul op het gebied van huidverbetering en anti-aging.
De behandeling geeft een scherp gevoel, maar is zeer zeker goed te verdragen.

Na de behandeling is je huid rood en voelt het warm en strak aan. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid binnen 48 uur helemaal verdwenen. Na een paar dagen kan er een lichte vervelling plaatsvinden, omdat de nieuw gevormde cellen oudere cellen van de huid duwen. Dit is alleen maar goed!

NAZORG

 • 24uur na de behandeling geen producten (creme, make-up etc) gebruiken
 • 48 uur kan de huid rood zijn, alleen met minerale make-up mag dit gecamoufleerd worden

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Voor het maken van een afspraak kunt u online een afspraak inplannen.

PRIJZEN

Duur per behandeling : 1,5 uur

* Gezicht | € 125,-
* Hals / Decolleté | € 150,-
* Gezicht & Hals & Decolleté | € 195,-
* Microneedling Haargroei 5 behandeling | € 450,-
* Microneedling pakket (3 behandelingen) | € 395,-
* Microneedling pakket (6 behandelingen) | € 700,-

​Tussen elke behandeling zit 4-6 weken