Search
 

Gezichtsbehandelingen

Standaard behandeling - 60 min.

Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, vapozone, massage van het gelaat, hals en decolleté, masker,  en als afsluiter een dag of nachtverzorging verzorging.

Standaard Behandeling

69,50
f

Golden treatment - 75 min.

De positieve werking op het lichaam van deze zeer kleine moleculen bladgoud werd al in de 14de eeuw door geneesheren geprezen. Goud is een stabiel natuurlijk spoorelement waarvan bewezen is dat het een ontstekingsremmend effect heeft. Puur 24 karaats goud levert een weelderige, stralende glans. Goud houdt vocht vast en verstevigt de huid door het collageen te behouden en de afbreuk van elastine tegen te gaan. Colloidaal goud, staat bekend als ‘geactiveerd goud’ dat helpt bij het liften en verstevigen en herstelt de elasticiteit.

Effecten Golden Treatment

 • Verbetering bloedcirculatie
 • Bevordering van de doorbloeding
 • Verbetering van de huidelasticiteit
 • Revitaliserende en verjongende effecten
 • Bevordering van de lymfedrainage (afvoer)
 • Vergemakkelijkt de verwijdering van toxinen (gifstoffen en afvalstoffen)
 • Keren van oxidatie schade, vermindering nadelige oxidatie-effecten op collageenweefsels
 • Maakt de huid look and feel gladder en zachter
 • Lift de huid
 • Helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen
 • Natuurlijke huidverjonging

Golden treatment

98,50

IJzermasker behandeling - 75 min

Deze exclusieve, gepatenteerde behandeling (sinds 1975)  garandeert een grondige reiniging en een onmiddellijke, duurzame stimulering van de opperhuid en diepere huidlagen door middel van een unieke magnetische huidbehandeling. is ideaal voor het gezicht, het decolleté, de rug en de handen. De behandeling bestaat uit een crèmemasker met ijzer, een magneet en een speciale tonic. De gecombineerde en synergetische werking van deze bestanddelen maakt het mogelijk, om de opperhuid efficiënt zowel aan de oppervlakte als in de diepte te reinigen en onmiddellijk te stimuleren. Deze behandeling geeft de klant een ongekend unieke gevoelssensatie!

Drie stappen behandeling, echt een beleving met vele geur elementen. Het gepatenteerde ijzermasker dat de huid op intensieve wijze diep reinigt zowel aan de oppervlakte als in de diepte, Lymfedrainage, en rijk aan Omega 3 en 6 nodig voor de opbouw van de huid, lipiden en het hertstel van de Hydro-lipide film van de huid.

Behandeling: reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker met magneet, gel masker, massage gezicht, hals en decolleté, dag of nachtverzorging.

IJzermasker behandeling

89,50

Acne behandeling - 60 min.

Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? Whitezand zorgt voor zichtbare verbetering door middel van een professionele acne behandeling. Afhankelijk van het type acne en uw klachten stelt onze huidtherapeut een doelgerichte acne behandeling op.

Naast de behandeling krijgt u advies over hoe u zelf acne het beste aanpakt en over producten die geschikt zijn voor uw specifieke huid.

Acne behandeling

72,50

Anti Aging behandeling - 75 min

met Bio lift mask (stimulerend)

Voor de gevoelige huid met roodheid en Rosacea.

Kies dan voor de biovitamine C. Een zuiver preparaat met 20% ascorbine zuur. Het molecuul is stabiel en valt niet uiteen, het stimuleert de diepere huidlagen en de collageen synthese. Het gaat veroudering, rimpels en een slappe huid tegen. De basis voor herstructurering van de huid. Het is tevens een krachtige anti-oxidateive werking waardoor het de vorming van Melanine voorkomt (bestrijding pigmentvlekken en age-spots) Het verzacht de roodheid en voorkomt couperose.

Behandeling: reiniging, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht, hals en decolleté, masker, dag of nachtverzorging.

Anti Aging behandeling

79,95

met Bio lift mask (stimulerend)

Termofango Blue behandeling

(vette en geïnfecteerde huid die neigt naar acne) - 75 min

Het bentonite en Kaoline in de klei zorgen voor een langzame afgifte van actieve werkstoffen uit de algen (Fucus, bruinwier, ook zee-eik genoemd) en de natuurlijke extracten: Capsicaine (Spaanse peper) Kamfer en Kaneel, die de bloedsomloop stimuleren. Bonenkruid, en Bernagie draineren en zuiveren, Lavendel en Citroen genezen.

behandeling: reinigen, Vapozone, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, masker, dag of nachtverzorging.

Termofango Blue Behandeling

79,95

(Vette En Geïnfecteerde Huid Die Neigt Naar Acne) -75 Min