Search
 

Cryolipolyse (vetbevriezing)

Vet bevriezing

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! Een cryolipolyse behandeling, oftewel een coolsculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s.

De Cryolipolyse is een technisch hoogwaardig apparaat voor de reductie van vetcellen middels lokale bevriezing en maakt gebruik van de bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Vanaf nu is het eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen in een behandeling van circa 1 uur!

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Hoe werkt Cryolipolyse?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Hoe voelt Cryolipolyse?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de:

✔ Buik
✔ Love handles
✔ Bovenbenen
✔ Armen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

De Cryo-lipo

De Cryo-lipo “World’s best choice” is een van de meest technisch hoogwaardige apparaten voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. De Cryp-lipo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Cryp-lipo  is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 2 separaat in te
stellen behandelkoppen kunnen zelfs 2 afzonderlijke plaatsingen/lichaamslocaties in 1 uur behandeld worden. Hierdoor is de Cryp-lipo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen.

Contra-indicaties

De behandeling met de cryolipolyse is volkomen veilig, maar kan niet bij iedereen uitgevoerd worden. Er zijn contra-indicaties:
* pacemaker
* kanker
* lever en/of nieraandoening
* ernstige diabetes
* acute ontsteking
* recentelijke operatie van de te behandelen zone
* jonger dan 18 jaar
* menstruatie op de dag van behandeling van de buik
* huidziekten
* grieperig/koorts
* zwangerschap/borstvoeding
* hartklachten
* epilepsie
* BMI >30

Te behandelen zone 1e behandeling

De buikzone (kleine buik 1 plaatsing)

99,95

Onderkin

99,95

De buikzone (2 plaatsingen)

199,–

De ‘love handles'(2 plaatsingen)

199,–

De benen (2 plaatsingen)

199,–

De billen (2 plaatsingen)

199,–

De bovenarmen (2 plaatsingen)

199,–

De rug (2 plaatsingen)

199,–

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

 • Hibiscus esculentus extract
  Voor een versteviging van de huid
 • Spirulina
  Verstevigt en herstructureerd de huid
 • Cafeïne en carnitine
  Stimuleert de vetafbraak
 • Soja
  Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
 • Citrus auranthium amara fruit extract
  Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid
 • Hyaluronzuur                                                                                                    Vermindert de rimpelvorming van de huid

Serum

Het Cosbeau Slimming Serum voor thuisgebruik, niet zomaar een product!

Na de cryolipolyse behandeling bij Whitezand brengt uw behandelend specialist het in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Cosbeau Slimming serum aan op de behandelde locatie. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor onze unieke behandeling en heeft als een van de enige serums een huidverstevigende én vet-afdrijvende werking.

✔ Bevordert de vet-afbraak
✔ Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk   zijn voor de vetopslag)
✔ Verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
✔ Herstructureert de huid

Tijdens de cryolipolyse behandeling worden uw vetcellen bevroren en deze zullen door uw lichaam afgevoerd worden. De actieve ingrediënten uit het serum zorgen er echter voor dat de vetafbraak sneller plaatsvindt en dat uw huid na de behandeling/ het vetverlies stevig blijft en egaal terugvormt.

Uiteraard is dit serum bij Whitezand aan te schaffen en wij adviseren iedere cliënt dan ook om dit serum thuis te gebruiken.
Prijs 59,95 euro ?