Search
 

Cosmetische arts

Filler (Radiesse, Belotero, Glytone)

Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeek, lippen, wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.

Vanaf

250,-

Botox (botox TM, Bocouture)

Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen), kin ,rimpels bij de neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren van uw oksels, handen en voeten.

Vanaf

100,-

Laser (Alma: Fractional Pixel & Clearlift)

Deze laser schiet heel kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze genezen snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken waardoor de huidtextuur en de stevigheid zichtbaar verbeteren. Houdt u rekening met een hersteltijd van 1 week.

Vanaf

500,-

Microneedling (Dermapen)

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wel wat extra nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en (zwangerschap) striae.

Vanaf

250,-

PRP Bloedplaatjes (Regenlab)

PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner van wordt en de haargrens terugtrekt. De behandeling duurt 30 min.

Vanaf

450,-

XL Hair (skinTech)

Xl Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van Hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat uw haar dikker en steviger wordt. U heeft tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig.

Vanaf

140,-

Boven ooglidcorrectie

Hangende oogleden belemmeren niet alleen uw zicht, maar het geeft u ook een vermoeid en verouderd uiterlijk. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u een open blik krijgt en maakt uw aanzicht frisser en jeugdiger.

Vanaf

895,-

Onder ooglidcorrectie

Veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. dit kan komen door verslapping van de huid of door plaatselijke vet- of vochtophoping. Door wallen krijgt u een vermoeide blik. De incisie valt vlak onder de wimperrand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. een reepje huid wordt weggesneden en uw overtollige vet wordt verwijderd.

Vanaf

1350,-

Haartransplantatie

Tijdens een haartransplantatie haalt de arts een goed werkend haarzakje weg en transplanteert deze op de kalende plek waar u zich aan stoort. De haarzakjes die getransplanteerd worden komen uit de haarkrans die ongevoelig is voor het “kaal makende hormoon” (DHT). Hierdoor blijven de haren levenslang groeien.

Vanaf

4000,-

Lipofilling

Tijdens het ouder worden verliest u volume in uw gezicht. Bij een lipofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en het verplaatst naar uw gelaat. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen vet en het effect jarenlang aanhoudt. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van uw huid verbetert.

Vanaf

3000,-

Liposuctie

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbetert. het teveel aan vet wordt weggehaald. Na de behandeling dient u een elastisch pak 4 weken te dragen. de prijs van liposuctie is afhankelijk van de locatie die u wenst te behandelen.

Vanaf

1500,-

Ontharing via Laser: prijs in overleg met de Arts.